Maine Coon cattery

15 januari 2019 22:30
Over ons
Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Tanja van Rij. Ik heb drie kinderen (allemaal jongens), die alle drie heel erg verliefd op de Maine Coons zijn en ook heel erg lief voor ze zijn. Ze spelen ook graag met de poezen, wat de poezen op hun beurt weer heel leuk vinden. Mijn zoons heten (op volgorde van leeftijd) my, Casper en Timo. Vandaar de naam van de cattery => Recati.

Ik heb mijn hele leven al katten gehad. Mijn twee eerste HTK-katten (allebei cypers) zijn 22 en 23 jaar geworden. Nadat ze (een week na elkaar, de één gestorven door verdriet van het heengaan van de ander ) overleden waren, heb ik een jaar lang geen katten gehad.

Toen ik na een jaar op zoek ging naar nieuwe katten, had ik al heel veel van de Maine Coon gehoord (met name hun vriendelijke karakter en prachtige uiterlijk) en wilde graag twee Maine Coons kopen, maar ik besloot het uit financieele overwegingen toch maar niet te doen. In de plaats heb ik twee gitzwarte HTK poezen gekocht.

Uiteindelijk werd ik door een vriendin die spynxen fokt op het idee gebracht om Maine Coons te fokken. Op die manier kon ik deze prachtige vriendelijke dieren wel houden. Sinds ik mijn Maine Coon dames en heertjes heb, is mijn oudste zoon helemaal van zijn angst voor poezen af.

Het Maine Coon virus heeft hier definitief toegeslagen!HET COON VIRUS...
HET ENIGE VIRUS DAT VOOR IEDEREEN AAN TE RADEN IS